Værd at vide

Axeb Service – Vi passer godt på dit udstyr

Axeb Service – Vi passer godt på dit udstyr Vi har solgt laboratorieudstyr siden 1999, og fra dag ét har service og support været et centralt omdrejningspunkt i vores arbejde. Vi har udviklet et servicesystem, der garanterer en professionel og ensartet service, som optimerer udstyrets drift og levetid KVALIFICEREDE, TRÆNEDE & CERTIFICEREDE TEKNIKERE Axeb serviceteknikere... Læs mere »

Online links til nyttig centrifuger guides

Find den centrifuge, rotor mm. som passer til din centrifuge – her findes links til guides til centrifuger. Bench Top Centrifuge Selection Guide Sorvall Ultraspeed Rotor guide Sorvall Superspeed Rotor guide Tre typer af rotorer til centrifuger Rotorer til centrifuger falder i tre kategorier: Swinging-bucket rotorer, fixed-angle rotorer og lodrette rotorer. Hver især er designet... Læs mere »

Tjek rotoren før brug for sprækker, ridser og/eller korrosion…..

Alle, der anvender en centrifuge, har ansvar for at den betjenes korrekt. Du skal være særlig omhyggelig, når du bruger Super- og Ultra-centrifuger,  det er vigtigt, at du inden brug af alle centrifuger læser brugermanualen grundigt. Tjek rotoren, er tegn på sprækker, ridser og/eller korrosion, bør rotoren undersøges nærmere før brug – Axeb Service Rotorinspektion .... Læs mere »

Vedligeholdelse af og værd at vide om frysere

Vedligeholdelse af og værd at vide om frysere Installer altid frysere i et lokale med tilstrækkelig ventilation. For høj varme i lokalet kan medføre forringelse af fryserens køleeffekt og dermed også levetiden. Husk altid at læse brugermanualen inden anvendelse af fryseren. Tjek dørpakning og rens for is jævnligt – det skal være let at lukke døren.... Læs mere »

Vedligeholdelse af Fiberlite rotorer

Værd at vide om Fiberlite rotorer Fiberlite® carbonrotorer er fremstillet af kulfiber – et særdeles stærkt materiale. Mange kender det fra bl.a. både, biler, cykler, fly og ketchere. Der er mange fordele ved at anvende en carbonrotor. Den er bl.a. mere ergonomisk, sikker og holdbar. Fiberlite rotoren skal altid være fastspændt inden centrifugen startes. Tjek... Læs mere »

Værd at vide i cellelaboratoriet

Heraeus BBD6220 CO2 Incubator

Værd at vide om CO2 inkubator & i cellelaboratoriet Hvordan er varmesystemet konstrueret? Er temperaturen jævn? Sker der hurtigt genetablering? Hvordan er befugtningssystemet opbygget? Er der jævn rH% i kammeret og hurtig genetablering? Hvordan sker målingen af CO2 / O2? Hvor høj er gasforbruget? Er koncentrationen jævn? Regelmæssig rengøring forebygger kontaminering på en enkel måde... Læs mere »

Vedligeholdelse af Aluminiumrotorer

Værd at vide om Aluminiumrotorer Det anbefales, at adaptorerne fjernes straks efter brug, for at undgå fugt, som kan medføre korrosion. Hold rotoren ren Vær opmærksom på spild, særlig af syreholdige eller alkaliske væsker, da dette kan give anledning til korrosion Rengør rotor og bægre i mild sæbevand, pH værdi under 8, og skyl efter... Læs mere »

Gå til top

Tilmeld nyhedsbrevet

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du at modtage information og nyheder fra Axeb Lab Solutions via regulær post eller e-mail med
bl.a. informationer om nye produkter eller viden fra branchen.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.