Blog

Optimer din cellekultur med fordele ved O2 kontrol

Optimer din cellekultur og opnå fordelene ved O2 kontrol I årtier er mammale celler blevet dyrket i luft suppleret med kuldioxid, men ny teknologi og applikationer til celledyrkning kræver betingelser, der ligger tæt på naturens. Kroppens indre iltkoncentration svinger fra 1-14 %, for atmosfæren er det 20-21 %. Celler dyrket ved lavt iltindhold (hypoxia) vil typisk... Læs mere »

Ny kollega på holdet hos Axeb Lab Solutions

I foråret var vi så heldige at få en ny kollega og sælger på holdet i form af Kashif Saeed. Han har været en fantastisk kollega fra dag 1 og har allerede skabt en god dialog med kunderne. Nu glæder han sig til efterårets udfordringer. Kashif Saeed er med egne ord født til at arbejde... Læs mere »

Verdens bedste lab-stol, god ergonomisk støtte i alle arbejdsstillinger.

Labster er den første stol, der er udviklet udelukkende til brug i laboratoriseverdenen. Axeb tøver ikke med at udnævne den til en af de bedste laboratoriestol på markedet lige nu. Laboratorisemedarbejdere bruger meget tid i deres stol. Samtidig stiller de helt særlige krav til den: Ud over komfort, ergonomi og dermed et godt arbejdsmiljø skal... Læs mere »

20 ÅR MED SALG, SERVICE OG SUPPORT AF LABORATORIEUDSTYR

20 ÅR MED SALG, SERVICE OG SUPPORT AF LABORATORIEUDSTYR Axeb er en virksomhed med kompetente medarbejdere, der har mange års erfaringer og et solidt kendskab til vores produkter og branche. Vores tætte samarbejde og netværk med internationale leverandører ruster os til at holde skarpt fokus på seneste viden, hvilket sikrer en faglig høj service og rådgivning til vores kunder. Vi... Læs mere »

Undgå uheld ……Hvis din centrifuge var en bil …

Undgå uheld….Hvis din centrifuge var en bil … Er du bruger og “kører” med en centrifuge, har du også et ansvar for, at den kører, som den skal, og at der ikke sker uheld undervejs. Her får du nogle gode råd med på vejen. Bilister ved, at det er en god idé at følge manualen,... Læs mere »

Pas på du ikke betaler dyrt for URS (User Requirement Specifications)

Pas på du ikke betaler dyrt for URS (User Requirement Specifications) Det er ærgerligt, at smide penge efter noget og så bagefter finde ud af, at du kunne have fået samme ydelse gratis. Det skete for nylig for en af vores gode kunder. Vi leverede inkubatorer via et konsulentfirma, som bruges indimellem til indkøb og installation... Læs mere »

Mærsk tårnet, ISO-certificering og ild i pejsen!

Mærsk tårnet, ISO-certificering og ild i pejsen! 2017 har været et forrygende og travlt år hos Axeb, hvor vi udover den daglige drift og servicering af vores kunder har nået flere milepæle. Blandt andet har året været præget af flere større udbud, som vi har gennemført samtidig med en ISO-akkreditering. Alt det har kun været... Læs mere »

Lab manager på KU: Det er nemmere at være kunde hos mindre virksomheder

Lab manager: Det er nemmere, at være kunde hos mindre virksomheder Af gæsteblogger Mette Simons, Lab manager, Københavns Universitet Jeg har sørget for indkøb og vedligehold af laboratorieudstyr i 36 år, tendensen bliver mere og mere, at de store aktører vinder terræn. Det synes jeg er rigtig ærgerligt. Lige nu og her kan der være... Læs mere »

Gå til top

Tilmeld nyhedsbrevet

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du at modtage information og nyheder fra Axeb Lab Solutions via regulær post eller e-mail med
bl.a. informationer om nye produkter eller viden fra branchen.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.