Blog

Sammen kommer vi sikkert ud på den anden side

I 2019 gik vores teamtur til Rom med sol, fyldte restauranter og seværdigheder, der var tætpakket med turister. Turen markerede et godt år i Axeb og var et tiltrængt breakaway for hele teamet. Vi brugte samtidig turen til at sætte nye mål og planlægge nye forretningsmæssige strategier. Et år senere er verden forandret – og... Læs mere »

Best practice ved nedlukning af en CO2-inkubator

Med fremkomsten af ​​SARS-CoV-2-virus og den tilhørende COVID-19-pandemi reducerer mange laboratorier arbejdet eller lukker endda midlertidigt deres faciliteter helt ned. Best practice ved nedlukning af en CO2-inkubator Med fremkomsten af ​​SARS-CoV-2-virus og den tilhørende COVID-19-pandemi reducerer mange laboratorier arbejdet eller lukker endda midlertidigt deres faciliteter helt ned. For laboratorier, der arbejder med cellekulturer, kræver det... Læs mere »

Corona-orientering til vores kunder og samarbejdspartner.

Corona-orientering. På baggrund af den danske regerings beslutninger, har vi hos Axeb Lab Solution naturligvis også evalueret Corona situationen, og hvordan vi skal forholde os til den i vores dagligdag hos Axeb. Axeb Lab Solution lukker ikke ned, så Business as usual, men vi følger naturligvis kundernes ønsker og anbefalinger. Vi stemmer af med vores... Læs mere »

Alle der anvender en centrifuge, har ansvar for at den betjenes korrekt.

Tjek rotoren før brug for sprækker, ridser og/eller korrosion. Du skal være særlig omhyggelig, når du anvender Super- og Ultra-centrifuger. Det er vigtigt, at du inden brug af alle centrifuger læser brugermanualen grundigt. Tjek rotoren, er tegn på sprækker, ridser og/eller korrosion, bør rotoren undersøges nærmere før brug – Axeb Service RotorinspektionSøg altid for at rotoren... Læs mere »

Regelmæssig rengøring af din CO2 inkubator forebygger kontaminering.

Heraeus BBD6220 CO2 Incubator

Placering af din CO2 inkubator Placer din CO2-inkubator væk fra vinduet samt undgå placering lige ved/under loftventilation og andre luftstrømme, da dette kan forårsage luftbårne forurening i dine cellekulturer. Læs mere i brugermanualen om den rette placering. Forbyg kontaminering med gode rengøringsrutiner Cellerummet anbefales at være et lukket rum, uden for meget ”trafik”. Rutinemæssig rengøring. Vær... Læs mere »

CO2 inkubator med kobber- forebygger og eliminere forurening

CO2 inkubator med kobber – forebygger og eliminerer forurening Beskyt værdifulde cellekulturer med 100% ren kobber, som har naturlige bakterie- og svampedræbende egenskaber. 100% ren antimikrobielle kobber er påvist at være effektivt, og eliminerer mikrobielle forureninger. Der er lavet forsøg med test af levedygtigheden af ​​methicillin resistente Staphylococcus aureus på forskellige kobber og rustfrit stål overflader, og det blev påvist at... Læs mere »

Nyhed: Multifuge Pro og Megafuge plus centrifuger med sikker performance

Thermo Scientific Multifuge X Pro og Megafuge ST Plus er to af markedets mest udbredte serier af allround-centrifuger – nu i nye og forbedrede udgaver. Thermo Scientific Multifug  X Pro og Megafuge ST Plus er to af markedets mest udbredte serier af allround-centrifuger. Nu kommer de i nye, forbedrede udgaver, hvor hovedvægten er lagt på... Læs mere »

Axeb Event med produkter, kunst og jazz – 20 års fødselsdag

Vi har 20 års erfaring med salg, support og service af laboratorieudstyr. 1999-2019 – i år fejrer vi 20 års jubilæum. Hos Axeb har vi gjort det til en tradition, at støtte gode formål i stedet for at holde receptioner og jubilæer. Denne gang gør vi en undtagelse. Vi støtter fortsat gode formål, men i... Læs mere »

Optimer din cellekultur med fordele ved O2 kontrol

co2 inkuabtor

Optimer din cellekultur og opnå fordelene ved O2 kontrol I årtier er mammale celler blevet dyrket i luft suppleret med kuldioxid, men ny teknologi og applikationer til celledyrkning kræver betingelser, der ligger tæt på naturens. Kroppens indre iltkoncentration svinger fra 1-14 %, for atmosfæren er det 20-21 %. Celler dyrket ved lavt iltindhold (hypoxia) vil typisk... Læs mere »

Gå til top

Tilmeld nyhedsbrevet

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du at modtage information og nyheder fra Axeb Lab Solutions via regulær post eller e-mail med
bl.a. informationer om nye produkter eller viden fra branchen.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.