Blog

AquaTec er tilbage – det er godt for miljøet!

Thermo Fisher Scientific™ har genoptaget produktionen af AquaTec™-celler til miljøvenlig og omkostningsbesparende desinficering af vandbade. AquaTec™ gør det nemt, sikkert og effektivt at forebygge kontaminering i stillestående vandbeholdere, og den patenterede teknologi har vist sig effektiv mod over 600 stammer af almindelige mikroorganismer. Axeb har tidligere solgt AquaTec™ og har god erfaring om brugen og... Læs mere »

NYHED: Getinge laboratorieopvaskemaskiner – effektive, miljøvenlige og pladsbesparende

laboratorieopvaskemaskiner-getinge-lancer

Getinge Lancer Ultima er en innovativ serie af kompakte opvaskemaskiner til laboratoriet og en nyhed i vores produktsortiment. Her er du sikret effektive renseprocesser ved høje temperaturer og færre opvaskecyklusser, da alle maskiner – fra de mindste modeller under bordet til de store fritstående modeller – kan pakkes meget tæt. Læs mere »

Kerneleverandør af laboratorieudstyr

Gennem mange års samarbejde har Axeb Lab Solutions arbejdet med nogle af de største producenter. Det har gjort os til en stærk leverandør af basis laboratorieudstyr, og den tætte relation til producenterne kommer vores kunder til gavn.Det tætte samarbejde med vores leverandører kan også mærkes når vi udfører service, her er vores topkvalificerede og certificerede... Læs mere »

Heracell Vios CO2 CR-inkubator til renrum!

Heracell Vios CO2 CR-inkubator til renrum! Med Heracell Vios CO2 CR en teknologisk innovativ inkubator, der er tredjepartsgodkendt til brug i renrum. Det unikke kontrolsystem for partikler er TÜV-certificeret til ISO-klasse 5 og GMP-klasse A/B. Heracell Vios CO2 CR er udviklet til arbejde med stamceller og primærceller inden for forskning samt farmaceutiske og kliniske anvendelser.... Læs mere »

Multifuge & Megafuge udvides med nye varianter

Med en ny 1,6 l bordmodel og 4 l gulvmodel styrker Thermo Scientific™ sin unikke serie af allround-centrifuger i Megafuge & Multifuge serien. De to nye modeller tilbyder ligesom de kendte Megafuge- og Multifuge-modeller overlegen ergonomi, et informativt og brugervenligt farvedisplay, stor kapacitet og en høj grad af sikkerhed. Auto-Lock sikrer nem udskiftning af rotorer,... Læs mere »

Axeb environmental policy objective.

Our environmental policy objective is: To minimize greenhouse gas emissions from transportation and buildings To secure purchase of recycled material where this is possible To ensure that products purchased are energy efficient and environmentally friendly in the customer’s installation. To minimize the use of office supplies through increased digitization To prevent accidents and limit the... Læs mere »

Tanker ved juletid 2020. Vi sætter kurs mod et nyt år!

TANKER VED JULETID 2020 “Når du ser et stjerneskud …” synger de hvert år i Disneys Juleshow, og mon ikke vi er en del, der holder øje med stjernehimlen i år. Det har været et år med mange udfordringer, og de fleste af os har nok nogle ønsker til, hvordan det hele bliver bedre. Vi... Læs mere »

Dansk forskerteam klar til GMP produktion af super-vaccine mod Covid-19

Forskerteam fra Københavns Universitet har sammen med Expres2ion Biotechnologies udviklet en Covid-19 vaccine, der i tests har vist sig at være 100 % effektiv mod den frygtede sygdom. Rundt om i hele verden sidder nogle af verdens førende forskere og arbejder intensivt på at udvikle effektive vacciner mod Covid-19. Corona har lagt hele verden ned... Læs mere »

SORVALL LYNX kampagne køb inden den 31. december 2020!

GRATIS ROTOR, INSTALLATION & BRUGERDEMO:KØB SORVALL LYNX INDEN DEN 31. DECEMBER 2020! Skift til en moderne, fremtidssikret centrifuge Reducer energiforbruget, og styrk sikkerheden Byt til nyt, før dit gamle udstyr bliver kostbart Det kan blive dyrt at fortsætte for længe med den gamle centrifuge. Hvis garantien er udløbet, og reservedelene bliver kostbare og svære at... Læs mere »

Sammen kommer vi sikkert ud på den anden side

I 2019 gik vores teamtur til Rom med sol, fyldte restauranter og seværdigheder, der var tætpakket med turister. Turen markerede et godt år i Axeb og var et tiltrængt breakaway for hele teamet. Vi brugte samtidig turen til at sætte nye mål og planlægge nye forretningsmæssige strategier. Et år senere er verden forandret – og... Læs mere »

Gå til top

Tilmeld nyhedsbrevet

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du at modtage information og nyheder fra Axeb Lab Solutions via regulær post eller e-mail med
bl.a. informationer om nye produkter eller viden fra branchen.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.