Blog

Køb ét laboratorieudstyr & få et produkt gratis!

KØB ET LABORATORIEUDSTYR OG FÅ ET GRATIS PRODUKT MED I KØBET! Thermo Scientific har lanceret en særlig kampagne – SPRING PROMO 2023. Buy Lab Equipment** Get a FREE* Product** Fra i dag og til og med den 31. marts 2023, kan du drage fordel af en helt særlig kampagne; Når du køber et af Thermo... Læs mere »

Dag til dag levering på et udvalg af Thermo-produkter fra Axeb lager!

Desværre oplever vi i dag meget lang leveringstid på nogle produkter, grundt mangel på elektroniske komponenter samt den generelle globale situation. Vi har et større udvalg af Thermo produkter på lageret til hurtig levering dag til dag inkl. installation. Der er begrænset antal – og sælges efter først-til-mølle-princippet. Kontakt os for et skarpt og uforpligtende... Læs mere »

Kan et brugt mundbind genanvendes? Ja, hos GMAF Circular Medico kan det!

En grøn profil der bidrager til at nå FN’s klimamål! Axeb Lab Solutions har netop indgået et samarbejde med GMAF Circular Medico om at sælge Randers-virksomhedens genanvendelige mundbind. “For os hos Axeb er det vigtigt, at vi tager vores miljø-ansvar alvorligt. Derfor leder vi hele tiden efter partnere, der producerer laboratorieudstyr på en så bæredygtig... Læs mere »

Værd at vide om CO2-inkubatorer

Fakta om CO2-inkubatorer En inkubator skal opfylde celledyrkerens behov for præcist at kunne styre temperatur, luftfugtighed og CO2-koncentration. Er der desuden oprettet en dekontaminationsproces, er de fleste grundlæggende forudsætninger for en vellykket celledyrkning til stede. Regulering og opretholdelse af temperaturNormalt er +37 °C den optimale temperatur for cellevækst. For at skabe konstante dyrkningsforhold er det... Læs mere »

AquaTec er tilbage – det er godt for miljøet!

Thermo Fisher Scientific™ har genoptaget produktionen af AquaTec™-celler til miljøvenlig og omkostningsbesparende desinficering af vandbade. AquaTec™ gør det nemt, sikkert og effektivt at forebygge kontaminering i stillestående vandbeholdere, og den patenterede teknologi har vist sig effektiv mod over 600 stammer af almindelige mikroorganismer. Axeb har tidligere solgt AquaTec™ og har god erfaring om brugen og... Læs mere »

NYHED: Getinge laboratorieopvaskemaskiner – effektive, miljøvenlige og pladsbesparende

laboratorieopvaskemaskiner-getinge-lancer

Getinge Lancer Ultima er en innovativ serie af kompakte opvaskemaskiner til laboratoriet og en nyhed i vores produktsortiment. Her er du sikret effektive renseprocesser ved høje temperaturer og færre opvaskecyklusser, da alle maskiner – fra de mindste modeller under bordet til de store fritstående modeller – kan pakkes meget tæt. Læs mere »

Kerneleverandør af laboratorieudstyr

Gennem mange års samarbejde har Axeb Lab Solutions arbejdet med nogle af de største producenter. Det har gjort os til en stærk leverandør af basis laboratorieudstyr, og den tætte relation til producenterne kommer vores kunder til gavn.Det tætte samarbejde med vores leverandører kan også mærkes når vi udfører service, her er vores topkvalificerede og certificerede... Læs mere »

Heracell Vios CO2 CR-inkubator til renrum!

Heracell Vios CO2 CR-inkubator til renrum! Med Heracell Vios CO2 CR en teknologisk innovativ inkubator, der er tredjepartsgodkendt til brug i renrum. Det unikke kontrolsystem for partikler er TÜV-certificeret til ISO-klasse 5 og GMP-klasse A/B. Heracell Vios CO2 CR er udviklet til arbejde med stamceller og primærceller inden for forskning samt farmaceutiske og kliniske anvendelser.... Læs mere »

Multifuge & Megafuge udvides med nye varianter

Med en ny 1,6 l bordmodel og 4 l gulvmodel styrker Thermo Scientific™ sin unikke serie af allround-centrifuger i Megafuge & Multifuge serien. De to nye modeller tilbyder ligesom de kendte Megafuge- og Multifuge-modeller overlegen ergonomi, et informativt og brugervenligt farvedisplay, stor kapacitet og en høj grad af sikkerhed. Auto-Lock sikrer nem udskiftning af rotorer,... Læs mere »

Gå til top

Tilmeld nyhedsbrevet

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer du at modtage information og nyheder fra Axeb Lab Solutions via regulær post eller e-mail med
bl.a. informationer om nye produkter eller viden fra branchen.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.