Axeb har udarbejdet en række værd at vide med informationer om brug og vedligeholdelse af vores produkter

– Vi har 20 års erfaring med salg, service og support af udstyr til danske laboratorier. Igennem vores hjemmeside vil vi holde dig opdateret om aktuelle emner, som er baseret på produkter, service, rådgivning og support omhandlende laboratorieudstyr og service.

Vi har udarbejdet en række sider med informationer om brug af vores produkter som ex. centrifuge mm.

“Værd at vide om”-serien er ganske gratis og kan læses og downloades fra hjemmesiden. På siderne kan du eksempelvis læse om, hvordan du skal vedligeholde din fryser, “hvis du har “tom luft” i din fryser, så bør du fylde den op med tomme racks eller lign. hermed forebygges temperaturudsving og det sparer strøm.

Eller bruger du kulfiberrotorer i din centrifuge, så skal du huske, at selvom kulfiber både tåler stærk syre og base, så gælder det samme ikke for metaldelene ved gyro. Her er der altså grund til ekstra opmærksomhed.

Udgangspunkt i kundernes spørgsmål

Vores løsblade er baseret på vores eget undervisningsmateriale, på praktiske oplysninger fra vores leverandører og tager blandt andet udgangspunkt i nogle af de spørgsmål, vores serviceteknikere oftest møder, når de er på kundebesøg. Derfor har Axeb fremstillet en serie løsblade, som kunderne selv kan downloade fra hjemmesiden og hænge op som print ved centrifugen, på fryseskabet eller i cellelaboratoriet. Dermed kan alle medarbejdere i laboratoriet – fra den ledende bioanalytiker til studentermedhjælpen – let orientere sig om anvendelse og vedligehold af udstyret.

Igennem vores hjemmeside vil du holde dig opdateret om aktuelle emner, som er baseret på produkter, service og support omhandlende laboratorieudstyr.

Har du spørgsmål, eller er der et emne, som du gerne vil have kastet lys over, hjælper vi gerne med det. Kontakt os med dit pitch på info@axeb.dk , så følger vi op på resten.

Tilmelding til Axebs nyhedsmail her