Gennem mange års samarbejde har Axeb Lab Solutions arbejdet med nogle af de største producenter. Det har gjort os til en stærk leverandør af basis laboratorieudstyr, og den tætte relation til producenterne kommer vores kunder til gavn.
Det tætte samarbejde med vores leverandører kan også mærkes når vi udfører service, her er vores topkvalificerede og certificerede teknikere specialtrænet til opgaven hos producenterne. Teknikerne har specialværktøj, certificeret måleudstyr og adgang til originale reservedele, og de gennemgår løbende efteruddannelse.

Hver eneste dag året rundt arbejder vi dedikeret på at give den bedste rådgivning, service og support. Det har blandt andet resulteret i:
– Mange års erfaring og ekspertise i branchen
– Konkurrencedygtige priser
– Solidt leverandørnetværk
– Dokumenteret kvalitet på vores service
– Veluddannede teknikere
– Korte reparationstider
– Stort reservedelssortiment
– Landsdækkende service

Axeb service vi passer godt på dit udstyr

SE MERE PÅ AXEB.DK ELLER RING TIL OS PÅ TLF.: 4362 4647