AXEB SERVICE – VI PASSER GODT PÅ DIT UDSTYR

Axeb service er et team af kompetente medarbejdere, der alle har erfaring i branchen og et solidt og bredt kendskab til vores produkter. Gennem et tæt samarbejde med vores internationale netværk af leverandører, holder vi os konstant opdateret med ny viden. Det sikrer vores kunder rådgivning og service på et højt fagligt niveau.
Vi ser os selv som en innovativ og dynamisk samarbejdspartner for laboratorierne. Vi indgår altid en tæt dialog med vores kunder, så vi ud fra deres behov kan rådgive dem til den bedste løsning. Den personlige kontakt til vores kunder er essentiel for vores arbejde. Laboratorieudstyret er grundlaget for vigtige processer, og vi gør altid en aktiv indsats for at yde den bedste support.

KVALIFICEREDE, TRÆNEDE & CERTIFICEREDE TEKNIKERE
Axeb serviceteknikere deltager løbende i undervisning hos leverandørerne samt relevante kurser i gældende målemetoder i henhold til krav og standarder. Alle Axeb teknikere er certificeret til at udføre service, reparation, installation, kalibrering samt IQ-OQ. Service jf. Axeb service håndbog, bidrager til at kvalitetskravene hos kunden opretholdes.

AXEB KVALITETSMANUAL – KVALITETSSTYRINGSSYSTEM
Fra 1999 var Axeb (daværende Kendro DK) under ISO kvalitetssystem. I 2001 blev service håndbogen indført; dette var en naturlig del af virksomheden, og som søsterselskab af en amerikansk virksomhed, var det et must at opfylde krav som bl.a. GMP, GLP, FDA mm. Siden 2004 har aktieselskabet fulgt et kvalitetssystem, der fortsat følger ISO principperne.

AXEB SERVICE HÅNDBOG – EN NATURLIG DEL AF KVALITETSSYSTEMET
Service er en naturlig del af vores kvalitetssystem; vi prioriterer service og support højt. Det er vigtigt for sikkerheden og for udstyrets levetid, at det løbende bliver vedligeholdt. Vi har gode erfaringer med at indgå et samarbejde med vores kunder, hvor vi løbende yder professionel service.

SERVICE HÅNDBOGENS ELEMENTER
Vi dokumenterer kvaliteten med Axeb servicesystem, som bygger på service håndbogen; en servicebeskrivelse, der punkt for punkt beskriver, hvordan vi skal udføre service på et givent produkt. Med servicehåndbogen kan vi dokumentere vores arbejde. Al service bliver ligeledes udført i overensstemmelse med producenternes forskrifter og leverandør anbefalinger.
Axeb service 

15905_Nyhedsmail_infocirkel_4