TANKER VED JULETID 2020

“Når du ser et stjerneskud …” synger de hvert år i Disneys Juleshow, og mon ikke vi er en del, der holder øje med stjernehimlen i år. Det har været et år med mange udfordringer, og de fleste af os har nok nogle ønsker til, hvordan det hele bliver bedre.

Vi nærmer os afslutningen af et år med nedlukninger, restriktioner, ansigtsmasker og håndsprit. De virtuelle møder har overtaget de personlige håndtryk, og vi har hverken fået besøgt messer eller leverandører. Så jo tak, et stjerneskud vil være velkommen.

VISIONER OG NYE OPGAVER

Hos Axeb mødte vi 2020 med store ambitioner på områder som service, support og backup. Vi kan i 2021 præsentere nye dygtige kolleger i Axeb Team. 

På tærsklen til juledagene er de fleste udfordrede af planlægning, men udbudsarbejde koster langt mere tid end alverdens juleforberedelser. Vi vælger derfor vores udbud med omhu og er stolte over, at vi fremover også skal stå for centrifugeservice for DTU. Et universitet, vi kender fra over 20 års samarbejde.

På plussiden skal det også noteres, at vi inden nedlukningen nåede at afholde vores strategimøde for 2021 i smukke omgivelser. Vi har masser af visioner og mål, som vi glæder os til at realisere i det kommende år.

VI KOM GENNEM KRISEN

I vores branche er vi kommet bedre gennem coronakrisen end mange andre, da vi har haft opgaver det meste af året. Andre brancher har ikke været så heldige, så vi håber, at vaccinerne vil hjælpe ikke alene ældre, syge og frontlinjepersonalet, men også de nødlidende brancher og deres ansatte.

I november havde vi privilegiet at lave en artikel om de super dygtige forskere fra Københavns Universitet, som arbejder på en vaccine, der skulle blive klar til godkendelse i 2021. Deres flittige arbejde i Mærsk Tårnet siden marts 2020 giver håb for fremtiden! 

JULEHILSEN MED TAK!

For os har de sande stjerner i 2020 været de kunder, samarbejdspartnere, leverandører, medarbejdere og hele det store netværk af mennesker, der har været tålmodige, dynamiske og inspirerende, så vi på trods af de meget mærkelige omstændigheder har været i stand til at skabe resultater og fremskridt i Axeb.

En stor tak skal derfor lyde fra hele teamet og på gensyn i 2021, hvor vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og sætte kurs mod et år med flere lyspunkter end det, der nu går på hæld.

En glædelig jul og et godt nytår til dig og din familie.

AXEB TEAM