SKÅN MILJØET & DIN TID – BRUG ”LAB ARMOR ™ BEADS” I VANDBADET

Minimere risikoen for forurening og skån miljøet. Spar tid på tømning, rengøring og påfyldning af vandbadet. Lab Armor Beads bruger 50% mindre energi sammenlignet med vand i vandbadet.

Lab Armor Beads -Thermal Beads er lavet af genanvendelig materiale.

SKÅNER MILJØET

Undgå brug af miljøskadelige biocider til rengøring af vandbadet. Eliminerer biocider: flydende desinfektionsmidler, der bruges til vedligeholdelse af vandbad, er miljøskadelige. Periodisk brug af 70% Ethanol er alt, hvad der kræves for at holde Lab Armor ™ Beads rene og forureningsfri.

Energibesparende: ved 37°C forbruger Lab Armor ™ Beads halvdelen af ​​den energi, der bruges i et traditionelt vandbad. Indstillet til 65°C, forbruger Lab Armor ™ Beads mindre end en fjerdedel af den energi, der bruges i et traditionelt vandbad.

Lab Armor Beads erstatter vand i vandbadet, minimere forurening og skåner miljøet!

LAB ARMOR BEADS – EN FORNUFTIG ERSTATNING!

Selv en lille forurening af flasker eller rør kan have en høj pris og tabt arbejde for dit laboratorium. Tilsæt den tid, det tager at rense, påfylde og vedligeholde vandbadet. Lab Armor Beads fordamper ikke og kræver minimal opmærksomhed for at holde rene. Beregn derefter, hvor mange stativer mm. der skal købes for, at opbevare rør og andet i vandbadet. Lab Armor Beads holder alle størrelser rør og flasker i vandbadet.

  • Kræver mindre strøm, og derfor mere økonomiske i brug.
  • I modsætning til vand fordamper de ikke.
  • De er fuldt kompatible med næsten alle ikke-cirkulerende vandbade.
  • De holder lige så længe som vandbadet ved korrekt brug.
  • De kan autoklaveres i fugttætte autoklaveposer.
  • De rengøres med sæbe, og Ethanol om nødvendigt.
  • Temperatur nøjagtighed ved 37°C til 42° C typisk +/- 1-3 °C
  • Leveres i en forseglet beholder klar til brug.