Vision

Axeb’s vision er at være førsteprioritet og trofaste samarbejdspartner for danske laboratorier, når det gælder udstyr, service og support. Axeb startede i 1999 som et søsterselskab af Kendro organisationen. Heraf stammer vores payoff ”Lifetime Care”. Vi har valgt at opretholde essensen af vores forretning ved fortsat at levere Quality Products & Lifetime Care.

Mission

Vores mission er, kontinuerligt at levere innovation, fleksibilitet og enkelhed i vores samhandel og samarbejde.

Værdier

Axeb’s værdier består af nogle hjørnesten, der sammen definerer de holdninger og den kultur, som driver vores organisation og handlinger.

1. Ansvarlighed

Ansvarlighed er en central del af Axeb’s værdier, kultur og organisation. Vi tager ansvar for de produkter og den service, vi leverer, og tager (med)ansvar for de processer, vi er en del af. Axeb’s ansvarlighed afspejles blandt andet i organisationens soliditet og stabilitet samt langvarige kunde-relationer. Vi er stolte over at have modtaget en pris for “Outstanding Perfomance 2013” fra Thermo Scientific. Vi har tillid til hinandens kompetencer, og vores mål er at levere det bedste – hver gang. Vi påtager os opgaver inden for eget kompetence-felt, således at vi kan sikre en høj integritet og kvalitet i vores ydelser.

2. Innovation, fleksibilitet & enkelhed

I en tid, hvor teknologiske muligheder accelerer på alle fronter og kanter, er bevidste valg og fravalg helt essentielle for Axeb. Know-how, teknologisk opdatering og sikkerhed har en afgørende betydning for den forskning og innovation, som dagligt finder sted hos vores kunder. Som leverandør af laboratorieudstyr og service er vi vigtige bidragsydere hertil. Vi gør vores ypperste for at skabe enkelhed og gennemsigtighed i en ellers kompleks branche. For Axeb handler innovation om at følge med dér, hvor det giver en reel værdi. Udstyret skal være teknologisk opdateret og samtidsorienteret, og vores måde at handle og kommunikere på skal være på forkant med tidens ånd. Forretningsgangen skal være enkel, fleksibel og effektiv, og vi skal være til rådighed, når vores kunder har brug for det.

3. Sikkerhed

Sikkerhed er den fjerde hjørnesten, som slutter rammen om Axeb’s organisation, idet vi henviser vi til et sikkert arbejdsmiljø. Axeb’s medarbejdere er klædt på til at rådgive og supportere kunderne i forhold til stort som småt, og vores teknikere er certificerede og topkvalificerede til at efterkomme vores kunders behov.

4. Etisk fundament

Ligesom os selv, har vores kunder og andre interessenter høje forventninger til vores etiske syn og adfærd. Det bestræber vi os på at overholde og opretholde via rene handelsgange, som tager hensyn til mennesker, miljø og dyr.

Hos Axeb støtter vi gerne op om en god sag, både etisk og med økonomiske midler. Kampen mod kræft er én af de ting , vi støtter aktivt op om,

Kræftens Bekæmpelse – som organisation, med laboratorieudstyr, og naturligvis også med bidragsydelser samt ved TV2 indsamlingsshows “Knæk Cancer”.


Vi valgte at fejre vores 15 års jubilæum ved at støtte endnu en god sag, og har adopteret Julie, som bor på Borneo: