AXEB er kerneleverandør af laboratorieudstyr og service.

Derfor har vi skruet nogle stærke tilbud sammen til vores trofaste kunder…

Kundernes tillid betyder alt for vores forretning, og vi bliver stolte, når kunderne anerkender os for vores arbejde. Det gælder ikke mindst, når en opgave kræver ekstra hurtig indsats for at komme i mål. Vi strækker os gerne langt – naturligvis uden at sætte fagligheden over styr.

Heraeus Heracell 150i CO2 inkubator

Thermo Scientific Heracell CO2 inkubatorer, 150 l eller 240 l kammervolumen. Garanti 24 måneder. Fås med rustfrit stål eller 100 % kobberinteriør.
AXEB NOTE:
BBD6220 & Heracell er verdensklasse CO2-inkubatorer. De mange diskrete, gennemtænkte funktioner gør en stor forskel i hverdagen.

I snart 25 år har Axeb arbejdet med verdens bedste CO2-inkubatorer.

Multifuge XPro og Megafuge STplus centrifuger med sikker performance og markedets mest udbredte serier af allround-centrifuger.

Du kan vælge mellem mere end 24 typer rotorer, så separation kan fuldføres hurtigere og bedre. Auto-Lock-funktionen gør det muligt at skifte med tryk, og stort sortimentet af Fiberlite-rotorer, avanceret design og høj kvalitet. Centrifugerne leveres med 5 års garanti.

SORVALL LYNX SUPERSPEED – SIKKERHED OG ENKEL BETJENING

Inkl. Auto-ID, et stort rotorprogram og en kapacitet på op til 6 x 1000 liter, giver Sorvall Lynx superspeed fordele, der imødekommer alle superspeed behov fra forskningslaboratoriet til universitetet. Centrifugen har en god ergonomi og sikkerhed, den er energivenlig med Smart Vakuum og flaskerne direkte i rotoren.

Kontakt os for mere information og tilbud på Efterårskampagner.

Vi er klar til at hjælpe på telefon 4362 4647 eller mail info@axeb.dk