Thermo Fisher Scientific™ har genoptaget produktionen af AquaTec™-celler til miljøvenlig og omkostningsbesparende desinficering af vandbade. AquaTec™ gør det nemt, sikkert og effektivt at forebygge kontaminering i stillestående vandbeholdere, og den patenterede teknologi har vist sig effektiv mod over 600 stammer af almindelige mikroorganismer.

Axeb har tidligere solgt AquaTec™ og har god erfaring om brugen og effektiviteten, hvorfor den også dengang var virkelig populær at anvende i CO2 inkubatoren og vandbade.

Spar penge og skån miljøet: AquaTec™

  • Designet og testet specielt til laboratoriebrug i CO2 -inkubatorer og vandbade
  • Bevist effektiv i op til 6 måneder mod bakterier, vira, skimmelsvampe og svampe
  • Sikker at håndtere – kræver ingen handsker og ingen særlig bortskaffelsesprotokol
  • Selvregulerer for at bevare effektiviteten uanset vandstand
  • Let at bruge i udstyr fra enhver fabrikant

AquaTec™ en vandbeskyttelses som kan bruges i vandet til at beskytte prøver mod vandbårne forurenende mikroorganismer uden brug af hårde kemikalier.

Placerer den ca. 7,5 cm AquaTec™ i vandreservoiret i din CO2 -inkubator eller vandbad. Det forhindrer kontaminering i op til seks måneder fra de fleste typer bakterier, vira, skimmelsvampe og svampe.

AquaTec™ er velegnet til laboratorieapplikationer på tværs af en bred vifte af biologiske forskningsmiljøer. Den er sikkert at håndtere uden handsker, kræver ingen særlig protokol for bortskaffelse og leverer praktisk talt vedligeholdelsesfri mikrobe beskyttelse.

Den kan bruges i alle laboratorievandstyper, inklusive hane vand. Den selvregulerer automatisk for at opretholde korrekt desinficeringskoncentration og effektivitet uanset vandstanden og er let at bruge i udstyr fra enhver producent.

Hver vandbeskyttelses AquaTec™ leveres med valgfri sugekopper til nem montering.

Du kan naturligvis købe den hos Axeb, og vi rådgiver gerne om brugen.

Læs mere »