Med en ny 1,6 l bordmodel og 4 l gulvmodel styrker Thermo Scientific™ sin unikke serie af allround-centrifuger i Megafuge & Multifuge serien.

De to nye modeller tilbyder ligesom de kendte Megafuge- og Multifuge-modeller overlegen ergonomi, et informativt og brugervenligt farvedisplay, stor kapacitet og en høj grad af sikkerhed. Auto-Lock sikrer nem udskiftning af rotorer, ClickSeal lukker af mod bioforurening af dine prøver, og FiberLite-rotorer i kulfiber udmærker sig ved lav vægt og høj performance. Lad os se på dine fordele punkt for punkt.

5 års garanti på Sorvall, Multifuge Pro og Megafuge plus

Daglig brug er moderne og intuitiv

Den grafiske brugerflade er er uhyre brugervenlig med en touchskærm, der gør adgang til centrifugen og programmering lettere, så du når dine resultater hurtigere.

På skærmen har du altid en overskuelig menu, en hurtig status på centrifugens performance samt mulighed for at skræddersy dine arbejdsrutiner. Du kan tilmed gøre de vigtigste data ekstra store, så du kan følge med på afstand, mens du løser andre opgaver.

Enkel og sikker betjening, så man undgår fejl

Betjeningen er gjort endnu enklere og mere sikker, så der ikke opstår fejl. Der er blevet bedre plads til at placere prøver sikkert i centrifugen. Det er nu indikeret på låget, hvordan du bedst betjener den med én hånd, når det skal gå stærkt, og så er der placeret en USB-port praktisk på fronten af centrifugen, så dataoverførsel sker hurtigt og sikkert.

Performance: En paradedisciplin

Enhver centrifuge fra Thermo Scientific er skabt til at levere høj ydelse og meget ensartede resultater. Du kan vælge mellem mere end 24 typer rotorer, så for eksempel opgaver med separation kan fuldføres hurtigere og bedre. Auto-Lock-funktionen gør det muligt at skifte med tryk, og hele sortimentet af Fiberlite-rotorer er udvidet og byder nu som før på lette materialer, avanceret design og høj kvalitet.

Et fleksibelt valg i laboratoriet

Hos Axeb ser vi frem til at præsentere dig og kollegerne for de nye og forbedrede centrifuger fra Thermo Scientific. Hvad enten du arbejder i sundhedssektoren, universitet og forskning, får du med Multifuge X Pro og Megafug ST Plus-serierne en fleksibel allround-centrifuge.

Læs mere om Multifuge & Megafuge serien her