GRATIS ROTOR, INSTALLATION & BRUGERDEMO:
KØB SORVALL LYNX INDEN DEN 31. DECEMBER 2020!

  • Skift til en moderne, fremtidssikret centrifuge
  • Reducer energiforbruget, og styrk sikkerheden
  • Byt til nyt, før dit gamle udstyr bliver kostbart

Det kan blive dyrt at fortsætte for længe med den gamle centrifuge. Hvis garantien er udløbet, og reservedelene bliver kostbare og svære at få fat på, giver det ikke længere mening at holde det gamle udstyr i gang. Derfor giver vi dig nu mulighed for at bytte til nyt!

BYT TIL NYT: FÅ GRATIS ROTOR, INSTALLATION & DEMO
Priseksempel:  Sorvall Lynx 4000 m. F10-4×1000 LEX Fiberlite rotor:
198.000 kr. inkl. levering, installation og brugerdemo.

DINE FORDELE MED EN NY LYNX SUPERSPEED

Du får den nyeste, mest grønne og brugervenlige teknologi. Smart vakuum reducerer dit energiforbrug, og en funktion som Auto-Lock® giver dig og dine kolleger tryghed og sikkerhed ved hvert rotorskift. Rotor skiftes på få sekunder, og Auto-Lock® sikrer, at rotor sidder korrekt og fastspændt hver gang.

NYE BRUGERE OG OPGAVER STILLER NYE KRAV

Med vores kampagne får du en enestående chance for at opgradere til en attraktiv pris og samtidig tilpasse laboratoriets centrifuge til de nye behov. Har I fået mere eller mindre plads? Er der kommet nye brugere til? Har I ændret protokollerne, eller er kravene blevet strammet? Der kan være mange grunde til at tage valget af centrifuge op til overvejelse.

Vælg den rette centrifuge

ER DET AKTUELT FOR DIG? KONTAKT OS NU!

Vores tilbud gælder kun frem til den 31. december 2020. Det er særlig relevant for brugere med gamle Superspeed-centrifuger som Sorvall RC5- og RC6-serien samt Evolution eller andre af de ældre Superspeed-modeller. Skift til markedets bedste centrifuge nu, og oplev forskellen.

Skriv til Kashif på ks@axeb.dk eller ring på 2332 5408 eller ring til kontoret 4362 4647.

De bedste hilsner

Axeb Lab Solutions