I 2019 gik vores teamtur til Rom med sol, fyldte restauranter og seværdigheder, der var tætpakket med turister. Turen markerede et godt år i Axeb og var et tiltrængt breakaway for hele teamet. Vi brugte samtidig turen til at sætte nye mål og planlægge nye forretningsmæssige strategier. Et år senere er verden forandret – og det giver god grobund for at udvikle nye og innovative idéer.

Udfordringer og kriser skaber innovation

Flere laboratorier kører stadig videre trods Corona. Forskere arbejder i døgndrift på at finde midlet mod Covid-19, hvor det vigtigste er at finde en vaccine. Hos Axeb hylder vi de dedikerede mennesker, der fortsat arbejder i vores sundhedsvæsen. Hele vores team står sammen og vi tager de fornødne sikkerhedsforanstaltninger, så vi fortsat kan servicere alle vores kunder.

Service og support – på afstand

Alle beslutninger kræver lige nu mod, kreativitet og fællesskab. Vores tur til Rom i 2019 var uden tvivl en god investering for teamet, der i dag er fuldt gearet til at håndtere coronakrisen og dens udfordringer. Vi står klar med service og support til alle vores kunder via mail, telefon og videoopkald, så vi sammen med vores kunder kommer sikkert ud på den anden side.

Pas på jer selv og hinanden!

Med venlig hilsen

Yvonne Reinhold

Direktør

Du er som altid velkommen til at kontakte os på 4362 4647 eller info@axeb.dk