Thermo Scientific Multifuge X Pro og Megafuge ST Plus er to af markedets mest udbredte serier af allround-centrifuger – nu i nye og forbedrede udgaver.

Thermo Scientific Multifug  X Pro og Megafuge ST Plus er to af markedets mest udbredte serier af allround-centrifuger. Nu kommer de i nye, forbedrede udgaver, hvor hovedvægten er lagt på løbende udvikling og innovation, der gør betjeningen lettere og sikkerheden større.

Performance: En paradedisciplin

Enhver centrifuge fra Thermo Scientific er skabt til at levere høj ydelse og meget ensartede resultater. Du kan vælge mellem mere end 20 typer rotorer, så for eksempel opgaver med separation kan fuldføres hurtigere og bedre. Auto-Lock-funktionen gør det muligt at skifte med tryk, og hele sortimentet af Fiberlite-rotorer er udvidet og byder nu som før på lette materialer, avanceret design og høj kvalitet.

5 års garanti på Multifuge Pro og Megafuge plus

Et fleksibelt valg i laboratoriet

Hos Axeb ser vi frem til at præsentere dig og kollegerne for de nye og forbedrede centrifuger fra Thermo Scientific. Hvad enten du arbejder i sundhedssektoren,universitet og forskning, får du med Multifuge X Pro og Megafug ST Plus-serierne en fleksibel allround-centrifuge.

Kom og se den nye Multifuge Pro, som vi præsenterer til Axeb Event 14. november.

Læs mere om: