Labster er den første stol, der er udviklet udelukkende til brug i laboratoriseverdenen. Axeb tøver ikke med at udnævne den til en af de bedste laboratoriestol på markedet lige nu.

Laboratorisemedarbejdere bruger meget tid i deres stol. Samtidig stiller de helt særlige krav til den: Ud over komfort, ergonomi og dermed et godt arbejdsmiljø skal stolen være let at rengøre, den skal sikre medarbejderne mobilitet i rummet og give dem bevægelsesfrihed til at betjene forskellige instrumenter.
Det bedste svar på disse krav er Labster’en. En tysk serie af kvalitetstole, der også omfatter en model, som er særligt udviklet til brug i rensrummiljøer.

Anibakteriel overflade Labster er verdens første ægte laboratorietstol. Den er specielt udviklet til brug i laboratorier og renrum, og alle stole – uanset model – er helt uden kanter, samlinger og syninger, hvor mikroorganismer kan gro. Hele stolen kan desinficeres, og enkelte modeller kommer med en antikbakteriel overfladebehandling. Stolen fås desuden i en ESD-model, der beskytter mod udladninger af statisk elektricitet.

Hertil kommer, at alle stole i Labster-serien har meget høj siddekomfort, sikrer medarbejdernes bevægelsesfrihed samtidig med, at den giver god ergonomisk støtte i alle arbejdsstillinger.
Undersøgelser viser, at de bedste arbejdspladsstole forebygger træthed og øger medarbejdernes koncentrationsevne i en grad, så antallet af fejl kan nedbringes med helt op til 20 procent.

Axeb er forhandler af Labster-serien og du kan læse meget mere om stolen på axeb.dk/laboratorietstole.