20 ÅR MED SALG, SERVICE OG SUPPORT AF LABORATORIEUDSTYR

Axeb er en virksomhed med kompetente medarbejdere, der har mange års erfaringer og et solidt kendskab til vores produkter og branche. Vores tætte samarbejde og netværk med internationale leverandører ruster os til at holde skarpt fokus på seneste viden, hvilket sikrer en faglig høj service og rådgivning til vores kunder.
Vi er fortsat levereramdør til en lang række store og små virksomheder, hospitaler og universiteter over hele landet.
Som leverandør ser vi det som vores vigtigste mål kontinuerligt at være innovative, fleksible og enkle i vores samhandel og samarbejde. Vi ser os selv som en innovativ og dynamisk samarbejdspartner for danske laboratorier. Den personlige kontakt er essentiel for vores arbejde, derfor indgår vi i en tæt dialog, så vi ud fra vores kunders behov kan rådgive dem til den bedste løsning.
Vi bestræber os altid på at opretholde dette ved at være 100 procent dedikerede til at kunne yde den bedste support både ved salg og service. Kundernes tillid er et must for vores forretning.
Præcise resultater, omkostningsbevidste investeringer og en brugervenlig betjening er vigtige parametre for vores kunder – det er det også for os. Vi efterkommer forventningerne ved at være på forkanten med eftertragtede produkter, god support samt at være just-in-time med servicen.

INNOVATION, FLEKSIBILITET OG ENKELHED

I en tid, hvor teknologiske muligheder accelerer på alle fronter og kanter, er bevidste valg helt essentielle for os. Knowhow,
teknologisk opdatering og sikkerhed er afgørende for vore kunders forskning og innovation. Vi gør vores ypperste for at skabe enkelhed og gennemsigtighed i en kompleks branche. For os handler innovation om at følge med dér, hvor det giver en reel værdi. Udstyret skal være opdateret og samtidsorienteret, og vores måde at handle og kommunikere på skal være på forkant med tidens ånd.

VI HAR 20 ÅRS ERFARING MED SALG, SERVICE OG SUPPORT AF UDSTYR TIL DE DANSKE LABORATORIER
Vi er kerneleverandør og leverer markedets førende laboratorieudstyr og serviceaf bla. laboratorieudstyr, centrifuger, CO2-inkubatorer, varmeskabe, frysere og shakere, service og meget mere.

FÅ EN FAGLIG SNAK
Hvis du er interesseret i en faglig snak om udstyr, produkter, større løsninger, service samt andet udstyr til laboratoriet, er vi til rådighed med vejledning og information om vores produkter samt praktiske råd om brug og vedligeholdelse af udstyret – ring 4362 4647 eller send en mail til info@axeb.dk