Pas på du ikke betaler dyrt for URS (User Requirement Specifications)

Det er ærgerligt, at smide penge efter noget og så bagefter finde ud af, at du kunne have fået samme ydelse gratis.

Det skete for nylig for en af vores gode kunder. Vi leverede inkubatorer via et konsulentfirma, som bruges indimellem til indkøb og installation nyt laboratorieudstyr. Konsulenterne bad mig om kravspecifikationerne (URS), som vi hos Axeb altid udleverer gratis, for os er det en del af god service.

Imens vi sad og arbejdede på dokumenterne slog tanken mig kunne konsulenterne finde på at sætte URS’en på fakturaen?! så slutbruger kom til at betale for den. Så jeg ringede direkte til kunden, som jeg kender i forvejen, og ganske rigtig. I kontrakten havde de forpligtet sig til at betale for den kravspecifikation, som vi udleverer gratis!

Vi laver arbejdet gratis – og vi gør det gerne når vi forbinder det med en naturlig del af god service.
Vi sætter en ære i at hjælpe så meget vi kan med dokumentationen, så kravspecifikationer følger naturligt med leverancen af et produkt fra Axeb. Det er da et arbejde at lave fra starten, men når først URS’en ligger der, er arbejdet gjort, og brugeren tilfreds.

Vi sender gerne vores URS’er sammen med udstyret ud til kunderne – uden beregning.
Vi benytter vores store netværk – alle er velkomne, for det er en flad fornemmelse, at spilde sine penge. De fleste brancher har stramme budgetter i dag, så et must at spotte unødvendige udgifter i tide.

Mange betaler konsulentfirmaer for at styre processen med indkøb og installering af nyt udstyr. Det giver god mening et langt stykke hen ad vejen. Men ingen har brug for en mellemmand, som udelukkende lægger fortjeneste, på uden at føje værdi til produktet. Det kan være svært at gennemskue, for der er mange dygtige sælgere derude.

Mit bedste råd – ringe til os 4362 4647

Det koster ikke noget, og vi ved hvad vi taler om, og har et stort kommercielt netværk og gode relationer, som vi trækker på,  hvis der er brug for det.

********