Sorvall RC BIOS 16 centrifuge med stor kapacitet til bioprocesser

Thermo Scientific™ Sorvall™ BIOS 16 udmærker sig ved høj driftsikkerhed, stor kapacitet og ergonomisk betjening.

Forenklet performance
Thermo Scientific™ Sorvall™ BIOS 16 gør det enkelt at udnytte den øgede kapacitet og høje driftsikkerhed. Auto-Door™ og Auto-Lid™ funktionerne letter betjeningen af låge og rotor. Eco Spin™ rotorerne sparer energi, og med Centri-Touch displayet giver adgang til let betjening, også med handsker på.

SORVALL NYHEDER GIVER ØGET KAPACITET

Kapacitet på op til 8 X 2000ml/16 x 500 ml flasker/blodposer. Brugervenlige design gøre arbejdet med store mængder lettere Automatisk lågeåbning og -lukning Auto-Door, Auto-Lid åbner og lukker rotorlåg

Læs mere 
SORVALL BIOS16 BIOPROCESSING CENTRIFUGE
SORVALL BP16 BLODBANKCENTRIFUGE