Thermo Scientific Heraeus Cryofuge – Sorvall BP 16 blodbankcentrifuge – øget kapacitet

Samlet i ét Heraeus Cryofuge & Sorvall BP 16, maksimerer produktiviteten ved at tilbyde øget kapacitet og en lang række nyttige features.

Thermo Scientific Heraeus- Sorvall centrifuger har en unik track-record, når det gælder pålidelighed og produktivitet i blodbanker. Nu kan de nye modeller med forøget kapacitet på op til 16 x 500 ml blodposer samt det brugervenlige design gøre arbejdet med store mængder endnu lettere for dig, da du kan bruge de protokoller, du allerede har valideret, i overensstemmelse med globale standarder.

Forbedret ergonomi og kompakt design kombineret med den hurtige opsætning af sporbare og reproducérbare kørsler gør de nye centrifuger til det nærliggende valg, når det gælder forenklet og effektiv arbejde i blodbanken.

  • Auto-Door™ funktion åbner og lukker centrifugen døren automatisk
  • Auto-Lid™ funktion giver øjeblikkelig rotoråbning og -lukning
  • Centri-Touch™ brugerflade forenkler drifts-setuppet med det meget synlige og handskevenlige display
  • Accumulated Centrifugal Effect (ACE™) justerer automatisk køretiden for at fjerne accelerations-/decelerationsvariationer
  • Centri-Vue™ muliggør fjernovervågning af status eller identifikation af tilgængelige centrifuger fra App
  • Eco-Spin™-teknologi giver energibesparelser på op til 64 procent
  • DuraFlex™-drevteknologi neutraliserer automatisk op til 125 g ubalance i lasten
  • Dura-Coat™ nikkelbelægning på rotor bægere giver beskyttelse mod korrosion på grund af fugt, kemikalier eller basiske opløsningerCFG_75007683_SorvallBP16centrifuge_touchscreen

Thermo Scientific Heraeus Cryofuge™ 8 og 16 & Sorvall BP bruges typisk i blodbanker for separation af blod i komponenter som plasma, samt røde og hvide blodceller. Med den øgede kapacitet kan produktiviteten øges mærkbart.

Link til Produktguide, video og brochurer for blodbankcentrifugen 

Link til produktsiden

Kontakt os og hør mere om produktdetaljer, priser og levering.