AXEB LAB NEWS · November 2014

Oplev Axeb’s nye hjemmeside

Vi har opdateret vores hjemmeside til en helt ny platform, hvor vi bedre kan præsentere vores produkter og service samt dele information og gode råd med vores kunder.

Ambitionen er at gøre Axeb’s hjemmeside til en aktiv platform med faglig information og viden om vores produkter.

Se f.eks. Sorvall Rotor Guide hvor du finder mere information om Sorvall rotorer, adapter og rør mm. Vi supplerer løbende Axeb.dk med flere produkter og mere fagligt input, alt sammen for at gøre det lettere for vores kunder i hverdagen. Vil du følge med i opdateringerne, så besøg siden løbende.

Axeb værd at vide – kvit og frit

Menuen “Værd at Vide” er tænkt som nyttig information, som kan bidrage til at give dit laboratorieudstyr en længere og mere optimeret levetid med praktiske råd om brug og vedligeholdelse af udstyret. Værd at vide kan downloades på PDF til brug i laboratoriet.

Gå til ”Værd at vide”

UDVALG AF AKTUELLE AXEB PRODUKTER