Ny generation Heracell

Heracell™ VIOS  CO2 inkuabtor repræsenterer en ny æra i avanceret design for inkubatorer til arbejde med stamceller & primærceller cellelinie inden for forskning samt farmaceutiske og kliniske anvendelser.

Gennem en holistisk tilgang til dyrkning tilbyder den nye serie alt det, du har behov for til dine mest krævende og kritiske applikationer. De seneste teknologiske fremskridt i kontamineringskontrol og ensartede vækstbetingelser kombinerer med eksisterende, gennemprøvede og pålidelige funktioner.

Bedre løsninger til optimal cellevækst

Revolutionerende THRIVE™ aktiv luftstrømsteknologi leverer homogene vækstbetingelser hurtigt, så man undgår uønsket prøveudsving.

Den nye Heracell VIOS CO2-inkubator leverer den driftsikre ydelse, betjeningskomfort og værdi, der kræves, for at støtte en bred vifte af dyrkningsbehov – fra grundforskning til de mest krævende applikationer.

Link til mere information & brochure