I foråret var vi så heldige at få en ny kollega og sælger på holdet i form af Kashif Saeed. Han har været en fantastisk kollega fra dag 1 og har allerede skabt en god dialog med kunderne. Nu glæder han sig til efterårets udfordringer.

Kashif Saeed er med egne ord født til at arbejde i sundhedsvæsenet med både en læge, sygeplejersker og sosu-assistenter i den nærmeste familie. Selv har han arbejdet to år på Rigshospitalet med afsæt i en uddannelse fra Social- og Sundhedsskolen.

Derudover har Kashif en udpræget flair for salg, så springet til at sælge hjælpemidler og plejeprodukter i sundhedssektoren var ikke stort. Nu har han taget skridtet videre og er blevet en del af teamet hos Axeb, hvor det gælder udstyr til laboratoriebranchen.

– Jeg er vild med det! Kunderne på de danske laboratorier er kvalitetsbevidste, og de ved præcis, hvad de vil have. Som sælger og rådgiver er det en udfordring at finde de helt rigtige løsninger, og det gør hverdagen spændende, fastslår Kashif Saeed.

God modtagelse hos kunderne

Kunderne hos Axeb Lab Solutions har taget godt imod den nye mand på holdet og giver gode tilbagemeldinger på hans indsats. Molekylær biolog og laboratorieleder ved Odense Universitetshospital Tilde V. Eskildsen siger:

I Kashif Saeed har jeg mødt en yderst sympatisk og dygtig person med evner til at forstå og forholde sig til de laboratoriemæssige og økonomiske udfordringer, der findes inden for sygehusvæsenet. Kashif er samarbejdsvillig, sympatisk og har altid godt humør og et glimt i øjet.

Selv mener den nye sælger, at hans uddannelsesmæssige baggrund kombineret med praktisk erfaring som både hospitalsansat og sælger i sundhedssektoren har medvirket til, at han på kort tid har etableret en god dialog med kunderne.

– Og så er jeg ‘fluen på væggen’ til familiesammenkomster, hvor jeg får masser af input til, hvad brugerne af udstyret er glade for og brokker sig over, når min familie folder sig ud i diskussionerne, smiler Kashif Saeed.

Nu gælder det et spændende efterår

Efter den gode start har Kashif Saeed nu lært både kunder og produkter bedre at kende, og han kan dårligt vente på at tage fat på efterårets udfordringer.

– Vi står stærkt hos Axeb Lab Solutions, fordi vi løbende kan præsentere produkter af høj kvalitet, der bliver efterspurgt på markedet. Det motiverer mig at komme ud til vores kunder, lytte til deres ønsker og komme tilbage med løsninger, der gør deres hverdag nemmere. Jeg vil simpelthen gøre en forskel, slutter Kashif Saeed.