Gitte Tjørnelund er Axebs nye Teamleder & Sales/Service Supporter:

Det stod ikke skrevet i min bog, at jeg skulle skifte arbejdsplads, da Yvonne ringede og lokkede mig til samtale hos Axeb.

Jeg var i fuld gang som butikschef hos Normal med 17 medarbejdere og en arbejdsdag, jeg elskede at stå op til, og meget i tvivl om jeg passede ind på et kontor.

Mine kolleger havde samme overvejelser..du har alt for meget krudt i r…du kommer bare til at kede dig.

Men det lyttede jeg heldigvis ikke til.

Det er tre måneder siden, jeg startede hos Axeb som Yvonnes wing woman, og jeg er vild med mit nye arbejde.

Helt ærlig, så frygtede jeg, at jeg havde taget munden for fuld og at stillingen var lige stor nok…… men SÅ mange ting skubbede mig i retning af at prøve.

Så her er jeg nu. Jeg har ikke haft to ens arbejdsdage, og jeg har mange vidt forskellige opgaver – efter en relativt kort oplæring. Men fokus er på salg, som er mit kerneområde.

Salg af laboratorieudstyr er et område med massiv konkurrence – hvordan kommer Axeb så ind i billedet som den foretrukne leverandør?

Man kan altid gør tingene bedre, så vi vil satse på meget tættere og langvarige relationer til alle vores kunder. Vi vil fokusere på en mere udvidet support, sådan at kunderne kan få glæde af lynhurtig assistance og vidensdeling, og så vi kommer til at kende hinanden rigtig godt.

Som jeg ser det, er god service med personlig kontakt en af Axebs absolutte forcer, og jeg er sikker på, at det er efterspurgt hos kunderne.

2019 bliver et kanon-år
Vi har mange ting i støbeskeen, der for alvor bliver realiseret næste år

1. Vores service skal køre elektronisk, så man kan tilgå dette fra en hvilken som helst enhed. Vi har allerede haft første møde med en leverandør, så det bliver ret sikkert til virkelighed senest i 2019.
2. Vi ønsker at udvide med en webshop, hvor det skal være super nemt at bestille alt fra nye enheder til reservedele.
3. Det er også et stort ønske at indkøre et nyt økonomisystem.

Jeg har 10 kasketter på, som det er nu, og det er sjovt – det giver mig et godt indblik i virksomheden.

Lige nu er jeg ved, at ansætte endnu en tekniker til vores serviceteam, og snart skal vi forhåbentlig have ekstra hænder i administrationen, som kan varetage nogle af mine administrationsopgaver.

Jeg glæder mig til det hele – ikke mindst samarbejdet med Yvonne!

********